18 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Openingstijden goedereninbreng Dorcaswinkel gewijzigd

Geplaatst op: 17 december 2018

Met ingang van 1 januari 2019 kan men de volgende tijden terecht voor het inleveren van goederen en oud papier:

Dinsdag tm vrijdag van 10.00 uur tot 15.30. Zaterdag van 10.00 uur tot 12.30. 
Zaterdagmiddag is de goederen- en oud papierinbrenggesloten. Vriendelijk verzoek om geen goederen voor de gesloten deuren enhekken te plaatsen. Vanwege enorme hoge vuilafvoerkosten willen wij u vragenzelf kritisch te kijken naar hetgeen u bij ons komt inleveren. Aan de winkelopeningstijden verandert niets. Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Namens alle vrijwilligers van de Dorcaswinkel wensen wij u fijne feestdagen en een gezegend 2019 toe en danken u voor alle bijdragen diehet afgelopen jaar weer geleverd zijn om de projecten van Dorcas mogelijk te maken.

Kijk op www.dorcas.nl voor verdere informatie over het Dorcaswerk.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore