23 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen incidenten in Zwartewaterland

Geplaatst op: 1 januari 2019

De jaarwisseling in Hasselt en Zwartewaterland is ‘erg rustig’ verlopen. Dat meldt politieman Jochem Schreurs. Volgens hem zijn er geen incidenten geweest. Later in de nacht werd nog wel een containerbrandje aan de Van Dedemlaan gemeld. In Genemuiden was de enige melding voor de brandweer een sprinkleralarm bij een tapijtfabriek op het industrieterrein.

Ook elders in de regio komen alleen meldingen over kleine incidenten, zoals een brandje in een container (Zwolle) en rookontwikkeling in bosschages (Vollenhove). Iets verder weg, in Steenwijk, brandde wel een auto af. Ook elders in Overijssel moest de brandweer een paar keer aan het blussen. In Enschede kwam een man om het leven, vermoedelijk door een vuurwerkexplosie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore