23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oliebollenactie levert 3500 euro op

Geplaatst op: 1 januari 2019

De oliebollenactie van afgelopen vrijdag en maandag bij de Boni in Hasselt heeft maar liefst 3.486 euro opgeleverd voor Open Doors. De opbrengst brengt het streefbedrag van 10.000 euro voor vervolgde christenen in Noord-Korea dichterbij, waarvoor Klaas Westrik dit jaar een marathon gaat lopen bij de grens van Noord-Korea.

“Er zijn meer dan 6000 oliebollen en appelbeignets gebakken en verkocht en alles liep gesmeerd. We hadden niet op zo’n enthousiaste respons durven hopen”, vertelt Klaas na afloop. Net als de twintig vrijwilligers die hem geholpen hebben, moe maar zeer voldaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Oliebollenactie levert 3500 euro op”

  1. De overheerlijke appelbeignets waren gebakken door ambachtsbakker Blom!
    Speciale dank aan de Boni voor hun enorme gastvrijheid!

    Iedereen bedankt!

Nightstore