23 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Expositie en workshop Dolgor in de bibliotheek

Geplaatst op: 3 januari 2019

Van 1 januari tot 1 april is het werk van Dolgor Dugarova te zien in de leeszaal van de bibliotheek. Dogor schildert o.a. landschappen, maar maakt ook portretten met airbrush techniek.

Dolgor is geboren in Rusland en woont sinds 2003 in Nederland en nu in Hasselt.Na een tragische gebeurtenis besloot zij een andere weg in te slaan, ze zocht een manier om haar pijn te bestrijden en vond dat in het schilderen.

“Ik vind het fijn om mezelf te uiten met behulp van de kwast. Ik experimenteer met verschillende technieken, materialen en stijlen. Op dit moment focus ik me op landschappen en stadsgezichten. Het Nederlandse landschap fascineert me enorm”, aldus de kunstenares.

Dolgor geeft ook cursussen schilderen met acryl/olieverf in haar atelier aan huis in Hasselt en maakt portretten in opdracht. Op zaterdag 19 januari van 10.00 – 13.30 uur geeft ze een workshop in de bibliotheek; de kosten hiervoor zijn 45,-  en voor SCAB vrienden, 35,- . Dit is inclusief materiaal en koffie en lunch. Iedereen gaat met een eindproduct naar huis; een schilderij op doek van 40 bij 50 cm.

Opgave: scab-hasselt@hotmail.com of inschrijfformulier bibliotheek.

Meer informatie over het werk van Dolgor zie: https://dolgor.nl/

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore