20 september 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 heeft bestuur weer compleet

Geplaatst op: 6 januari 2019

Tekst Frank Snel, foto Wim Poelhekken

Olympia ’28 trapte zaterdag het voetbaljaar 2019 af. ’s Ochtends was er een mixtoernooi voor de meiden, ’s middags voor de senioren. De dag werd afgesloten met de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Het mixtoernooi werd voor het 2e jaar op rij georganiseerd. In de middag streden maar liefst 8 teams in het 7×7 toernooi. Hierbij hadden de teams een gemixte samenstelling met spelers uit de selectie, lagere senioren, JO19 en dameselftallen. In een sportieve sfeer werden de wedstrijden onder droge omstandigheden afgewerkt. De winnaars van de 2 poules namen het in de finale tegen elkaar op welke de uitslag 2-0 opleverde.

Om 17:00 begon in een bomvolle kantine de nieuwjaarsreceptie met een speech van voorzitter Martien Wursten. De voorzitter had goed nieuws. De contracten van zowel hoofdtrainer Jarrisch Keizer (eerste elftal) als Stefan Post (tweede elftal) waren zojuist met één seizoen verlengd. Ook werd bekend gemaakt dat Wouter Westhuis, speler van het vierde elftal, de functie van penningmeester op zich gaat nemen. Hij gaat daarmee de taken overnemen van Alex Klein die maar liefst 23 jaar deze functie heeft vervuld. Met deze aanstelling zijn alle bestuursfuncties weer bezet.

Olympia ’28 kan al met al terugkijken op een gezellige en goede start van 2019. Gezien de hoge opkomst en gebrachte goede berichten mag Olympia daarbij met vertrouwen het nieuwe verenigingsjaar tegemoet zien.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore