30 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe workshopruimte én workshop Bij Sigrid

Geplaatst op: 7 januari 2019

Bij Sigrid heeft een nieuwe workshopruimte geopend. Daar geeft Sigrid de komende maanden weer veel workshops. “Het is een plek met een heerlijke sfeer en veel mogelijkheden. Een ideale ruimte voor workshops met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s, buren of tijdens een vrijgezellenfeest”, aldus Sigrid.

Zij verruilde eind vorig jaar haar plek in de oude smederij aan de Markt met Buitenbosch. Toen de winkel op orde was, pakte Sigrid de workshopruimte aan. Met de nieuwe ruimte biedt ze ook een aantal nieuwe workshops aan, al blijven de oude succesnummers ook op het programma staan.

Nieuw is bijvoorbeeld de workshop ‘Verf je eigen meubel met Annie Sloan Paint’. “Je neemt tijdens de workshop je eigen meubel (handzaam formaat) mee. Ik laat verschillende technieken en afwerkingen met Annie Sloan Paint zien en zo kies je zelf je kleur, techniek èn afwerking van je meubel. Na deze workshop weet je alles van de Annie Sloan Paint en ga je met je gave gepimpte meubel naar huis”, legt Sigrid uit.

Annie Sloan is al jarenlang een thema tijdens de workshops.  “In de winkel aan de Klaas Fuitestraat gaf ik al regelmatig demonstraties voor een groot aantal mensen. Ik laat dan alle mogelijkheden en technieken zien van Annie Sloan Paint, zodat de deelnemers helemaal geïnspireerd naar huis gaan. Ik heb weer zin in die avonden en ben benieuwd of daar nu ook belangstelling voor is.”

Het programma voor de komende maanden:

13 februari:

Verf je eigen meubel met Annie Sloan Paint!

27 februari:

Travelers Notebook

6 maart:

Demonstratie Annie Sloan Paint

20 maart:

Handlettering

17 april:

Verf je eigen meubel met Annie Sloan Paint!

8 mei:

Vintage Sign

Meer informatie en/of opgave: www.bijsigrid.nl

Iedere workshop is incl koffie, thee, fris en lekkers.

Wil je met je eigen groep zussen, vriendinnen, buren of vrijgezellenfeest een workshop volgen? En wil je er misschien een warm hapje en een drankje bij? Neem dan contact op via mail: info@bijsigrid.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH