21 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ontmoetingsdienst: ‘Op zoek naar (hemels) geluk?’ 

Geplaatst op: 8 januari 2019

In de Ontmoetingskerk staat weer een zogeheten Ontmoetingsdienst op het programma. Zondag 13 januari is deze dienst met medewerking van Sarianne van Dalen en Higher Level.

“Ook al kom je niet (meer) in een kerk, maar interesseer je je wel in het christelijk geloof en de Bijbel, dan is de Ontmoetingskerk in Hasselt op zondag 13 januari ‘the place for you to be’, is de uitnodiging van de organisatie. Sarianne van Dalen, pastoraal coach en schrijfster van christelijke boeken, verzorgt een meditatie met als thema ‘Op zoek naar (hemels) geluk?’

Muzikale medewerking is er van gospelkoor Higher Level, een inmiddels bekende muzikale groep in de regio. Het biedt een repertoire aan van gevoelige ballads tot stevige black gospel. Deze ontmoetingsdienst aan de Weedebrink 1 begint om 19.00 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore