24 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zaterdagmiddagconcert met jongerenkoor Rise Up

Geplaatst op: 8 januari 2019

Het jongerenkoor Rise Up geeft zaterdag 19 januari om 16.00 uur een concertje in de bibliotheek Hasselt.

Rise up was jarenlang een Hasselts jeugdkoor met wisselende samenstelling en koorleiders. Inmiddels vormt de groep een kwartet dat nu al ruim drie jaar stevig aan de weg timmert. Zo bezochten ze twee jaar achtereen het korenfestival Schiermonnikoog en beide keren vielen ze in de prijzen.

De jury prijst de frisse uitstraling, het diverse programma en de kwaliteit bij de solisten en de groep als geheel. Sommigen vergelijken de groep zelfs met O’g3ne!  Het verschil maakt Rise Up door zonder commercieel belang zowel spirituele als wereldlijke muziek maken: muziek uit Taizé tot Gospelrock, van Jazz tot Hiphop. Alle arrangementen maken Rianne en Theo Voorberg. Vader en dochter hebben allebei een passie voor koorzang, zijn actief in het maken lichte en klassieke muziek en treden ook regelmatig samen op.

De toegang voor het concert is gratis; vrije gift wordt op prijs gesteld.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore