22 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus Digisterker in de bibliotheek

Geplaatst op: 10 januari 2019

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel invulformulieren en je digitale handtekening: DigiD. Veel mensen vinden dit moeilijk. Daarom organiseert Bibliotheek Zwartewaterland een cursus met vier bijeenkomsten.

Inhoud cursus Werken met de e-overheid: tijdens de vier bijeenkomsten leer je:

  • DigiD aanvragen en gebruiken;
  • Zoeken en vinden van overheidsinformatie;
  • Aanvragen van overheidsinformatie
  • Gebruik van overheidsinformatie;
  • ‘Mijn omgevingen’
  • Regelhulp
  • Inschrijven: De cursus start op maandag 4 februari in Bibliotheek Hasselt: 10.00 – 12.00 uur. Je kunt alleen deelnemen als je inwoner bent van gemeente Zwartewaterland. Opgave via bibliotheekbalie Hasselt (038 4771716) of via www.bibliotheekzwartewaterland.nl   Deelname is € 15,- inclusief cursusboek en consumpties. De cursus wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen.

N.B. Voor deze cursus heb je basisvaardigheden op de computer nodig. Indien nodig kun je via de Bibliotheken Zwartewaterland ook de cursus Klik & Tik volgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore