20 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

JB Shop gaat sluiten

Geplaatst op: 11 januari 2019

Jennie Boezelman stopt na 10,5 jaar met haar winkel JB Shop. “Ik dacht: op het hoogtepunt moet ik stoppen”, vertelt ze. De winkelhoudster vond een andere passie, waar ze met heel veel liefde aan werkt.

Jennie is ook bang dat de loop uit Hasselt gaat. “Mensen gaan toch al naar andere plaatsen, en daar kopen ze ook alles. De vaste klanten houd ik wel, maar daar stopt het nu ook voor.”

Daar vindt ze het best erg voor, zegt Jennie. “Maar ik word dit jaar 60, ik moet ook aan mezelf denken. Hoewel het hartstikke leuk is om te doen. Ik geef de winkel een beetje een huiskamergevoel. De grote ketens vind ik zo onpersoonlijk, ik help de klanten wat meer.”

Als een overnemer zich aandient, vindt de onderneemster dat prima. “De winkel draait hartstikke goed. Dus daar sta ik wel voor open. Ik wil het interieur ook wel zo laten bij een overname.”

Vooralsnog wordt de sluiting eind februari definitief. “Ik heb er heel lang over nagedacht en ook best wel een traan gelaten. Het begon als een hobby en is aardig doorgegroeid. Maar nu is alles te koop, zelfs de poppen. Het is goed zo.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore