20 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Film met feestelijk drankje in de bibliotheek

Geplaatst op: 15 januari 2019

De SCAB toont dinsdagavond de film Nocturnal Animals geregisseerd door Tom Ford. Tijdens de nazit wordt er een feestelijk drankje geserveerd met hapjes. Wijnkenner Jilles Douwes zal dit vervolgens toelichten.

Nocturnal Animals is een bezwerend, pijnlijk rauw en fantastisch geacteerd wraakverhaal, waarin alles draait om zwakte: Tony, die ooit het verwijt kreeg een slappeling te zijn, toont met het personage Edward de uiterste consequenties van die beschuldiging. Wie in deze film uiteindelijk de sterkste is, blijft een vraag om over na te praten.

Het is bijna twintig jaar geleden dat Susan Morrow haar eerste man, de ongepubliceerde schrijver Edward Sheffield, verliet. Inmiddels is ze een succesvol kunstenaar en getrouwd met een rijke echtgenoot. Op een dag ontvangt ze een manuscript van haar ex-man. Susan wordt opgezogen in de roman, die beschrijft hoe een vakantie van een gezin een vreselijke en gewelddadige wending krijgt. Het verhaal doet bij Susan herinneringen naar boven komen over haar eerste huwelijk en confronteert haar met een ongemakkelijke waarheid over zichzelf.

Dinsdag 15 januari om acht uur in de bibliotheek; toegang 7,50  en vrienden SCAB 5,- euro.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore