22 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zangdienst met ‘De Zeeklank’ in De Baak

Geplaatst op: 19 januari 2019

In De Baak is zondagavond 27 januari weer een zangdienst. Liefhebbers van zang kunnen deze avond weer volop aan hun trekken komen. Dit keer komt het Christelijk Gemengd Koor ‘De Zeeklank’ uit Vollenhove o.l.v. Johan Bredewout naar Hasselt.

Bredewout is een bekende componist in de koorwereld en heeft een zeer eigen stijl ontwikkeld die voor velen herkenbaar is. Zij zullen met het zingen van gezangen en opwekkingsliederen, afgewisseld met gesproken Bijbelteksten en samenzang de dienst verzorgen. Voor een ieder zitten er wel liederen bij die hem of haar zullen aanspreken. Het koor  was al eerder te gast in De Baak met hun oratorium “Ruth” en “Exodus” waar velen van genoten hebben. Het belooft in ieder geval een mooie muzikale avond te worden. De commissie bijzondere diensten van de Baak en de Ichthuskerk nodigen iedereen van harte uit. Bij de uitgang is er een collecte voor de Evangelisatie. De dienst begint om 19.00 uur.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore