28 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

IJsdikte ijsbaan al 4,5 centimeter

Geplaatst op: 21 januari 2019

“Ik meet net de ijsdikte…”, zegt Klaas van de Velde van de ijsclub. “4,5 centimeter en dat valt me niks tegen”, meldt hij zijn resultaat aan Hasselt Actueel.

Na de eerste flinke nachtvorst ligt de ijsbaan er volgens Van de Velde ‘heel mooi’ bij. De benodigde tien centimeter ijs ligt er echter voorlopig niet, maar de ijsmeester heeft goede hoop dat de baan in de loop van de week los kan, al ziet hij ook de voorspellingen voor het komende weekeinde. Dan wordt er overdag flinke dooi voorspeld. “Als er donderdag acht centimeter ligt, gooien we hem los…”, zegt Van de Velde echter.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “IJsdikte ijsbaan al 4,5 centimeter”

Nightstore