23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

IJsbeelden Festival nog tot 3 maart

Geplaatst op: 22 januari 2019

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Nog tot en met zondag 3 maart is de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw te zien bij de IJsselhallen in Zwolle.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar  is: “Wereldberoemde verhalen”.  De beste ijskunstenaars uit de hele wereld zijn in Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Allice in wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.

www.ijsbeelden.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore