25 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Het zit er niet in voor de schaatsliefhebbers

Geplaatst op: 24 januari 2019

Het laag op de ijsbaan haalde in 2019 niet de gewenste dikte tijdens de vorstperiode in januari

Schaatsliefhebbers moeten voorlopig een streep zetten door rondjes draaien op de ijsbaan. Het ijs is ondanks alle inzet van vrijwilligers de afgelopen dagen nauwelijks aangegroeid, betreden van het ijs is niet vertrouwd. Dat meldt de ijsbaan donderdagmiddag.

De vorst was afgelopen nacht ook niet zo stevig als voorspeld. Daardoor kan het sneeuw ook niet meer van de baan worden gehaald. Ook gisteren waren er al mensen door het ijs gezakt. Bovendien komt er in het weekeinde dooi aan. De ijsbaan bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet in de afgelopen dagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore