22 september 2020 Gebruikers online: 43
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vierde benefietfestival voor Zwartewaterland Helpt

Geplaatst op: 24 januari 2019

Aanstaande vrijdag en zaterdag, 25 en 26 januari, wordt voor de vierde keer het benefietfestival georganiseerd in de Music Hall Hasselt aan de Van Haersoltelaan. De opbrengst van het benefietfestival gaat naar Stichting Zwartewaterland Helpt. Met haar jaarlijkse radiomarathon heeft deze stichting eind december geld ingezameld voor stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

Voor het eerst is het benefietfestival een meerdaags evenement en dat wordt op vrijdagavond afgetrapt met een slagwerkconcert door de jeugd van Drumband Hasselts Fanfare. Tussen 20.00 en 21.00 uur zal zowel de opstap- als de jeugddrumband onder leiding van instructrice Henrike Palland het publiek laten horen wat zij muzikaal in hun mars hebben. Entree voor deze avond bedraagt €2,50.

Op zaterdagavond staan twee goede bands uit de regio op het podium, Take7 en Mellifluous. De band Take7 is geen onbekende, afgelopen zomer speelden ze bijvoorbeeld tijdens de Donderdag Meppeldag. Deze 6-koppige band uit Meppel brengt een mix van pop, rock, disco en soul. Mellifluous (wat betekent; a sound that is sweet and smooth, pleasing to hear) is een nieuwe band uit Sint Jansklooster, samengesteld uit ervaren muzikanten die weten hoe ze hun muziek moeten overbrengen. In de oefenruimte hebben zich zich ouderwetse rock eigengemaakt, wat zij deels akoestisch zullen brengen.

DJ Tom uit Hasselt zal voordat de bands het podium opgaan en in de pauze tussen beide bands de muziek verzorgen. Iedereen is welkom vanaf 20.00, de entree is gratis!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore