21 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ton Bakker kandidaat voor Overijsselse Vrijwilligersprijs

Geplaatst op: 25 januari 2019

In Balans is verheugd wereldkundig te mogen maken dat Ton Bakker is voorgedragen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018! Deze nominatie heeft Ton verkregen voor zijn werk-, inzet en beleving voor In Balans. Hij heeft een ‘Ton aan ervaring’, aldus de organisatie.

Vanaf zijn pensionering is Ton sinds 2007 actief binnen computerservice Inbit en het reclamebureau Weblicity. Beide afdelingen heeft hij tot voor kort onder zijn hoede gehad. Ton komt uit het bedrijfsleven, hierdoor heeft hij zijn kennis en expertise op computer- en reclameterrein volledig kunnen inzetten. Dankzij zijn knowhow zijn beide afdelingen uitgegroeid tot volwaardige spelers op hun vakgebied.

Maar eigenlijk doet hij veel meer dan het coördineren van deze twee afdelingen. Ton is de spin in het web wat In Balans heet: hij denkt mee met het organisatiebeleid, ventileert zijn niet aflatende stroom ideeën, durft aan te pakken, fungeert als praatpaal, draagt bij aan het vaststellen van missie/visie en de ambitie- en strategieën van In Balans. Alles stelt hij in werk om van In Balans een nog mooiere organisatie te maken.

Na zijn pensionering is Ton bij In Balans binnengekomen met de woorden: “ze moeten me in hier in de rolstoel wegdragen.” “Dit tekent hem ten voeten uit. Voor ons is Ton van onschatbare waarde, we hebben als In Balans echt heel veel aan hem te danken. Ton haalt het beste uit onszelf”, aldus In Balans.

Stemmen op Ton kan via deze link:

http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/stemmen/vrijwilligers/2018/zwartewaterland/

Mocht je op Ton stemmen vergeet dan niet om de bevestigingsmail te openen. Hierdoor wordt je stem geactiveerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore