18 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volleyballen voor het goede doel

Geplaatst op: 3 februari 2019

Op 16 maart vindt er in Sporthal ‘De Prinsenhof’ een volleybaltoernooi plaats voor het goede doel. In oktober hoopt Klaas Westrik uit Hasselt de Muskathlon te lopen voor Open Doors in Zuid-Korea. Om de actie van Klaas financieel te steunen wordt iedereen uitgenodigd voor het volleybaltoernooi.

Teams uit heel Zwartewaterland worden uitgedaagd om zich op te geven met vrienden, familie of buurtbewoners en het tegen elkaar op te nemen!

De avond begint om 19.00 uur met de eerste wedstrijd en de kosten zijn € 25,- per team. Meer geven voor het goede doel mag natuurlijk altijd! Er wordt vijf tegen vijf gespeeld, met minimaal twee vrouwen in het veld. Opgeven kan via opendoorstoernooi@outlook.com. Ook voor vragen kun je terecht op dit mailadres.

Voor meer informatie over de actie van Klaas Westrik, neem een kijkje op https://www.facebook.com/ klaaswestrik. muskathlonopendoors

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore