25 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bertus Seinen wint Winterkiekjeswedstrijd

Geplaatst op: 11 februari 2019

Bertus Seinen heeft de¬†Winterkiekjeswedstrijd van Hasselt Actueel gewonnen. Uit vele mooie inzendingen koos de jury voor zijn foto van ‘Kanon met kalkovens’. Hij ontvangt twee kaarten voor het IJsbeeldenfestival in Zwolle.

Niet eerder werden zoveel foto’s ingezonden met een fotowedstrijd van Hasselt Actueel. Het was dan ook lastiger kiezen voor de jury. Seinen koos ervoor om in alle vroegte naar buiten te gaan met zijn camera, waardoor hij een nog ongerepte sneeuwlaag trof. Met daarbij het mooie perspectief op een iconisch stadsgezicht koos de jury unaniem voor de foto van Seinen.

De redactie van Hasselt Actueel bedankt alle inzenders voor hun of haar ingestuurde foto.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore