25 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Verlies in eigen huis voor seniorenteam TTV Hasselt

Geplaatst op: 11 februari 2019

Het seniorenteam van Tafeltennisvereniging Hasselt zag afgelopen speelronde geen kans hun tegenstanders uit Zwolle te verslaan. In een spannende thuiswedstrijd bracht de laatste partij de eindstand op 4-6 voor de Zwollenaren.  

Jan Schelhaas was in zeer goede doen en wist zijn drie partijen te winnen. Spannend waren de partijen van Jan Slagter. Hij speelde ze alle drie in vier sets. Een wist hij op zijn naam te zetten. Het zat Johan van der Laan deze avond niet mee. Drie keer moest hij de meerdere in zijn tegenstander erkennen. Met ook verlies in de dubbel kwam de eindstand dus op 4-6 voor TTV Zwolle.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore