19 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zeven organisaties doen mee aan buurtopruimdag

Geplaatst op: 12 februari 2019

Olympia ’28, Motor Toer Club Hasselt, Scouting De Veste Hasselt, Tennisclub Hasselt, Manege Hasselt, De Baak en De Ontmoetingskerk doen allemaal mee. Zij zetten onder de vlag van NL DOET 2019 gezamenlijk de schouders onder een buurtopruimdag van de Nadorst, Ter Wee’s Hoek en Om de Weede.

De buurten worden zaterdag 16 maart flink onder handen worden genomen samen met de bewoners zelf. Van 10:00 uur tot 12.30 uur wordt er zwerfvuil geraapt, geveegd en opgeruimd. Al doende is dat ook een mooie gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen.

Dit burgerinitiatief, georganiseerd door Stichting Duurzaam Hasselt, wordt van harte gesteund door de gemeente Zwartewaterland en door de ROVA. Zij helpen ruimhartig op het gebied van materialen, financiën, publiciteit en logistiek.

Er wordt verzameld om 10:00 uur bij het gebouw van de Scouting De Veste aan de Sikkel. Een kop koffie, thee of limonade met een koek of fruit zullen die dag niet ontbreken. De actie wordt bij de Scouting De Veste afgesloten met soep en broodjes voor alle harde werkers.

Meedoen? Opgeven kan per mail via albertusoostindie@gmail.com

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore