23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Polman neemt na 36 jaar afscheid

Geplaatst op: 15 februari 2019

Herman Polman neemt na 36 jaar afscheid als voorzitter van de commissie Beheer en Onderhoud op Sportpark de Vlegel. B en O houdt zich bezig met het onderhoud van het park, in de breedste zin van het woord. Zo wordt er gesnoeid, straatwerk hersteld en onderhoudswerkzaamheden verricht aan zowel het clubgebouw als aan de bergingen. Deze werkzaamheden worden in het voor- en najaar gedaan op de zgn. werkochtenden, maar als de  klus omvangrijker is wordt hiervoor de frequentie wat opgeschroefd.

Herman heeft door de jaren veel zien veranderen binnen de vereniging, maar bleef voor zijn commissie de constante factor. “Ik denk dat het goed is dat juist voor een commissie als B en O, iemand weet hoe iets ontstaan is, waar dit is vastgelegd en waar je het kunt terug vinden. Heel veel is vastgelegd, maar kennis gaat verloren als het niet goed wordt overgedragen.”

Na 36 jaar geeft hij – na lang overwegen – de voorzittershamer over aan Marthijn Mekkelholt, maar blijft hij – zo lang het nog kan – mee klussen en ook als lid betrokken in de commissie. “Het is tijd voor een andere generatie met frisse ideeën en nieuwe inzichten. De commissie draait goed, weet elkaar te vinden en wordt gelukkig op dit moment goed bijgestaan door de leden. Ook in Marthijn heb ik het volste vertrouwen, dus als ik het moet overdragen is dit het moment”, aldus de scheidend voorzitter.

Zaterdag 16 februari om 10.30 uur blikt HenkJan Overmars in Zwartewaterfm Actueel samen met Herman Polman terug op de vele klussen, mooie verhalen en veranderingen in een 36 jarige vrijwilligerscarrière op sportpark ‘De Vlegel’.

Meeluisteren kan via http://www.zwartewaterfm.nl/livestream.php

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore