22 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tennisclub heeft nieuwe hoofdsponsor

Geplaatst op: 18 februari 2019

Vesta Chemicals uit Zwolle is de nieuwe hoofdsponsor van Tennisclub Hasselt. Op de Algemene Ledenvergadering werd bekend gemaakt dat  Vesta Chemicals zich voor drie jaar verbindt aan de tennisclub. Vesta Chemicals is een wereldwijde toonaangevende leverancier van strategische grondstoffen voor het industriele proces.

Het bedrijf is gespecialiseerd in gevaarlijke, veelal temperatuurgevoelige katalysatoren. Mede eigenaar van het bedrijf is Erik-Jan van Dijk en hij is vele jaren lid van de tennisclub. Tennis is hem met de paplepel ingegoten en hij is nog altijd even fanatiek op de baan.

Nadat voormalig hoofdsponsor Techniflex aangaf na negen jaar te stoppen gaf Erik-Jan direct aan dat Vesta Chemicals deze taak wil overnemen. Erik-Jan vindt het belangrijk om als bedrijf maatschappelijke betrokken te zijn. “Omdat onze markt niet in deze regio ligt hebben wij als bedrijf misschien niet direct voordeel bij deze sponsoring maar wij tonen onze verantwoordelijkheid en ondersteunen de tennisclub graag”, aldus de sponsor.  Voor de tennisclub was Vesta Chemicals geen onbekende. De onderneming fungeert al jaren als belangrijke sponsor voor het jeugd.

Tennisclub Hasselt is erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor en wil oprichter Gerrit Benjamins en mede eigenaar Erik-Jan van Dijk van Vesta Chemicals dan ook hartelijk danken. Op een  succesvolle samenwerking de komende jaren!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore