20 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe massagepraktijk in Hasselt

Geplaatst op: 19 februari 2019

Daphne Schepers-Veldkamp opende dit jaar een Massagepraktijk ‘Body Voice’, aan het Katoenweversgilde. Omdat ze nog een massagetherapeut in opleiding is, biedt ze consult aan tegen een gereduceerd tarief van 25 euro voor een uur.

Samen met haar echtgenoot woont ze sinds drie jaar in Hasselt. Ze is een van de vele Zwollenaren die de stad omruilde voor Om de Weede. “En dat bevalt heel goed. Het persoonlijke contact tussen mensen is hier groter dan in de stad”, vertelt Daphne.

En dat persoonlijke contact is ergens ook de reden dat ze nu een massagepraktijk heeft. “Ik ben een opgeleid verpleegkundige en heb een behoorlijk aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt. Daar gaat juist het persoonlijke contact steeds meer verloren. Je kunt minder aandacht geven aan patiënten dan je eigenlijk zou willen. Daarom ging ik op zoek naar een andere baan.”

Die vond ze bij een huisartsenpost in Harderwijk en tegenwoordig in Zwolle. Ze is daar 12 uur in de week triagiste. “Leuk werk, omdat je mensen kunt helpen. Alleen het echte omgaan met mensen ontbreekt nog. Dat is een van de redenen waarom ik een hbo-opleiding massagetherapie ben begonnen”, vertelt Daphne, die deze opleiding volgt in Rosmalen.

Met haar praktijk richt ze zich op een brede doelgroep. “Van jong tot oud, van ziek tot gezond”, vat ze die samen. Wel richt ze zich vooral op medische klachten, of die nou geestelijk of lichamelijk van aard zijn. “Onder meer mensen met stress of burn out-klachten kunnen veel baat hebben bij de ontspannende werking van een massage. Maar ook voor mensen met bijvoorbeeld rug- of nekklachten kan ik iets betekenen.”

Daphne heeft voor haar praktijk een ruimte in haar woning aan het Katoenweversgilde ingericht. Kijk voor alle informatie op http://www.massagepraktijk-bodyvoice.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore