22 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Krenten- en suikerbroodactie voor Roemenië

Geplaatst op: 25 februari 2019

Deze week is er in en om Hasselt een krenten- en suikerbroodactie om geld in te zamelen voor de werkvakantie in Roemenië. De actie gaat uit van de gemeente van de Grote Kerk. De broden zijn gebakken door Bakkerij Blom; dus is de kwaliteit gegarandeerd.

Een krentenbrood kost 4,50 euro en een suikerbrood 3,50 euro. De winst komt volledig ten goede aan een werkvakantie van jeugd uit de gemeente.  Het bedrag zal vooral besteed worden aan materialen om de projectlocatie in het Roemeense Cugir op te knappen, waar Romakinderen opvang en ondersteuning krijgen bij het naar school gaan. De actie duurt de hele week.
Mail voor vragen of meer informatie naar karinschaapman@gmail.com.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore