28 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bach-concert met Hasselter muzikanten

Geplaatst op: 26 februari 2019

In de Ichtuskerk klinkt zaterdag 23 maart een bijzonder programma samengesteld met Hasselter muzikanten. Onder leiding van dirigent Leo Torn wordt werk van Bach ten gehore gebracht door seniorenorkest Fair; bestaande uit leden van zowel Irene als Hasselts Fanfare.

Het orkest worden bijgestaan door violiste Anna Sophie Torn en organist Kees Jansen. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt gecollecteerd. Aanvang is 16.00 uur.

Tijdens het concert waarin vooral sfeervolle en bekende muziek van deze componist zal worden uitgevoerd kunt u o.a. genieten van werken als Partita voor viool, Preludium en Fuga voor orgel terwijl het orkest o.a. een koraalbewerking van Wachet Auf en het alomĀ  bekende Air zal uitvoeren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore