19 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vernieuwde expositie van Dolgor Art in de bibliotheek

Geplaatst op: 4 maart 2019

Schilderes Dolgor Dugarova exposeert tot 15 april nieuw werk in de leeszaal van de bibliotheek. Waren er tot nu veel airbrush werken te zien, portretten o.a., nu zijn het olieverfschilderijen, landschappen en bekende monumenten van Hasselt.

Dolgor is geboren in Rusland en woont sinds 2003 in Nederland (nu in Hasselt). Na een tragische gebeurtenis besloot zij een andere weg in te slaan, ze zocht een manier om haar pijn te bestrijden en vond dat in het schilderen. Twee jaar geleden hadden wij een interview met haar, lees het hier.

“Ik vind het fijn om mezelf te uiten met behulp van de kwast. Ik experimenteer met verschillende technieken, materialen en stijlen. Op dit moment focus ik me op landschappen en stadsgezichten. Het Nederlandse landschap fascineert me enorm”, vertelt Dolgor.

Dolgor geeft ook cursussen schilderen met acryl/olieverf in haar atelier aan huis in Hasselt en maakt portretten in opdracht.

Meer informatie over het werk van Dolgor zie: https://dolgor.nl/

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore