19 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerkschooldienst in Ichtuskerk over keuzestress

Geplaatst op: 5 maart 2019

In de Ichtuskerk is zondag 17 maart een Kerkschooldienst om 10.00 uur. Het thema is : Wat kies jij? Steeds meer kinderen vinden het moeilijk om te kiezen. Er is zoveel om te kiezen, en wat is goed en wat is niet goed, en hoe weet je dat ? Net als veel volwassenen lijden veel kinderen al onder keuzestress. Wat betekent geloven bij het maken van keuzes ?

De dienst is voorbereid door het team van basisschool Het Anker en de Ichthuskerk, vertegenwoordigt door Mink de Vries, Kerkelijk Jeugdwerker, die ook voorganger is in deze Kerkschooldienst. In de dienst zullen kinderen van alle groepen verschillende bijdragen leveren. Kerkschooldiensten staan bekend om de laagdrempeligheid en het eenvoudige taalgebruik. Iedereen is welkom. Voor een goede plek wordt iedereen aangeraden op tijd te komen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore