18 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ontmoetingsochtend voor mantelzorgers

Geplaatst op: 6 maart 2019

Hulp vragen ? Hoe doe je dat? Dit is het thema voor de ontmoetingsochtend voor mantelzorgers georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland.

“Ik doe het zelf wel”, “Het lukt me wel”, “Wat gaan ze wel niet van me denken als ik dit niet alleen aankan”. Typische gedachten die in je opkomen op momenten dat je overweegt om hulp te vragen.
Toch merk je misschien dat je tegenwoordig vaak piekert, sneller overbelast bent en dat het gewoon allemaal zwaarder begint door te wegen. Maar hulp vragen? Nah, toch maar liever niet. Want het geeft je het gevoel dat je het alleen niet aankan, dat je faalt of dat je anderen tot last bent. Toch kan het zinvol zijn om met momenten hulp te vragen en/of te aanvaarden”, legt Lia Ruitenberg het doel van de ochtend uit.

Er is ruimte voor het delen van mantelzorgervaringen. Bovendien kunnen we elkaar tips en tops geven in het leren vragen om hulp.

Mantelzorgers zijn van harte welkom op:
Woensdag 20 maart van 10.00-12.00 in Teeuwland te Hasselt.

Woensdag 27 maart van 10.00-12.00 in de Meente te Genemuiden
Donderdag 28 maart van 10.00-12.00 in de Toesebolte te Zwartsluis

Entree is gratis.
Voor vragen en informatie kunt u terecht bij Lia Ruitenberg mantelzorg/welzijnsconsulent bij Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland. l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore