23 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bert Reinds bij Ontmoetingsdienst

Geplaatst op: 7 maart 2019

Orthopedagoog en schrijver Bert Reinds is komende zondag aanwezig bij de ontmoetingsdienst in de Ontmoetingskerk.

De aanvang van deze dienst is 19.00 uur. Bert Reinds zal in deze dienst een bijdrage leveren en vertellen over het thema “Op zoek naar liefde die moed vraagt!”. Naast spreker is Bert orthopedagoog en schrijver. Zo zijn “We hebben allemaal wat.nl” en “Vader zijn met hart en handen 2.0” van zijn hand afkomstig.

Deze ontmoetingsdiensten worden één keer per maand georganiseerd door een team van medewerkers uit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Christelijke Gereformeerde Kerk in Hasselt. Wie niets of weinig met het geloof en met de kerk heeft, kan er toch terecht. Er is (uiteraard) ruimte voor ontmoeting en de gekozen thema’s hebben raakvlakken voor zowel kerkelijk als niet-kerkelijk meelevenden.

Er zal muzikale begeleiding zijn van een combo. Aanvang 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore