27 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Zwaluw mikt weer op Rabobank Clubkas

Geplaatst op: 10 maart 2019

Met als doel “Nieuwe stoelen voor De Zwaluw”, doet De Zwaluw ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019. Van 15 t/m 31 maart kunnen de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem weer uitbrengen op een van de genomineerde doelen.

Iedereen die lid is van de Rabobank heeft vijf stemmen te verdelen, twee stemmen kunnen worden uitgebracht op hun favoriete vereniging of club, de overige drie stemmen kunnen worden uitgebracht op de andere deelnemende verenigingen.

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom Korenmolen De Zwaluw. In 2017 werd de grote restauratie van de molen uitgevoerd en in 2018 werd er groot onderhoud uitgevoerd aan het naastgelegen pakhuis. Het gehele molencomplex op de kop van de Stenendijk staat er trots en fier bij. Iedere zaterdagmiddag, bij voldoende wind, draaien de wieken hun vrolijke rondjes aan de skyline van Hasselt.

Nu de grote projecten zijn afgerond hebben de medewerkers van de molen een aantal kleinere werkzaamheden opgepakt. De tuin werd gesaneerd, de ruimtes in het pakhuis kregen een facelift en de akoestiek en tocht in de molen werden aangepakt. Ter afsluiting is er de wens om de oude en versleten stoelen te vervangen. Het sfeervolle molencomplex, dat uitermate geschikt is voor vergaderingen, tentoonstellingen, concerten, workshops, recepties etc. staat er dan weer helemaal up-to-date bij.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore