21 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Brons voor acro-team SV Hasselt

Geplaatst op: 11 maart 2019

Twee trio’s van SV Hasselt hebben zaterdag brons gepakt op een acrogymwedstrijd in Ede. In totaal kwamen namens de vereniging vier teams voor SV Hasselt in actie.

In de middag was het de beurt aan twee D-senior trio’s. Amber Ritsema, Ilse van der Steege en Elise van den Belt beten hier het spits af. Zij lieten een mooie oefening zien zonder fouten. Dit was goed voor 22.58 punten en een derde plek. Aan het einde van de dag mochten zij hun bronzen medaille in ontvangst nemen. Het andere D-senior trio Annemijn ten Kate, Marleen Joling en Chantal Harink deed voor de eerste keer mee aan een acrowedstrijd in deze samenstelling. Zij hebben hard getraind en konden op deze wedstrijd een mooie salto laten zien. Voor hun oefening kregen zij 21.66 punten.
In de ochtend kwam D-junior trio Myla Worst, Joanne Mijnheer en Kirsten van Herk als eerst in actie. Zij toonden veel emotie in hun oefening. Dit werd beloond met 19.91 punten. Daarna kwam het D-junior duo Sanne van Herk en Jeslin van den Belt op de vloer. Ook zij lieten een fraaie oefening zien waarvoor zij 19.77 punten mochten ontvangen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore