26 september 2020 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kaartverkoop musical ‘Ester’ loopt voorspoedig

Geplaatst op: 12 maart 2019

Hasselters komen graag kijken hoe hun plaatsgenoten het er vanaf brengen op de planken. Na het succes van de toneelgroep is er ook veel animo voor de groep die de musical ‘Ester, Wie keert dit om..?’ ten tonele brengt in De Baak.

“Er wordt hard gewerkt om de drie voorstellingen tot een groot succes te maken en er willen velen komen kijken”, meldt de organisatie op haar facebookpagina. De vrijdagvoorstelling is uitverkocht en ook voor de zaterdag schiet de verkoop al aardig op. Voor uitvoering op zondag zijn nog volop kaarten beschikbaar.

Op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april is de de musical te zien vanaf 19.30 uur. Op zondagmiddag 14 april is de derde en laatste keer dat bezoekers kunnen kijken naar de verrichtingen van Ester, Ahasveros, Haman en vele anderen. Dan begint de musical om 14.30 uur. In alle gevallen is de kerk een half uur van tevoren geopend.

Kaarten voor de musical kosten 6 euro. Voor dat bedrag krijgen bezoekers naast een kopje koffie of thee, een eigentijds verhaal te zien over machtsmisbruik, onderdrukking en vreemdelingenhaat aan de ene kant maar ook een verhaal over moed en hoop op een betere toekomst aan de andere kant. De musical duurt naar verwachting ongeveer twee en een half uur (inclusief pauze). Wie aan de deur een kaartje koopt is 7,50 kwijt voor de entree. Kaarten zijn nu nog te koop bij Vivant.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore