8 augustus 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dweildag denkt na over rommelmarkt

Geplaatst op: 12 april 2019

De organisatie van de OBN Dweildag organiseert op 22 juni een kleedjes- en rommelmarkt. Dat idee werd via de social media aangedragen door Hasselters. “Om dit door te laten gaan zijn we uiteraard voldoende deelnemers benodigd! Dit willen we graag inventariseren. Graag willen we vragen aan een ieder welke belangstelling heeft voor een plaats om ons dit te laten weten! Op deze manier weten we hoe groot de markt kan worden”, aldus de organisatie.

Deelname aan de kleedjesmarkt zal kosteloos zijn, waarbij het mogelijk is om dus een kleedje o.i.d. neer te leggen, maar het is ook toegestaan om een eigen tafel en stoel mee te nemen. De markt zal per 2 of 4 meter worden ingedeeld.

Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@dweildaghasselt.nl, met de volgende gegevens: Naam, adres en het aantal meters voor je plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.