8 augustus 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Passie- en Paaszang met Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 12 april 2019

Afgelopen zaterdag was er evenals in 2017 een prachtig Passie en Paasconcert door de samenwerking tussen het orkest van Hasselts Fanfare en het Chr. Sliedrechts Mannenkoor, ditmaal in de Grote Kerk van Vianen. Zaterdag 20 april aanstaande, stille zaterdag, gaan zangers en muzikanten ‘op herhaling’ met een Passie & Paaszang in de Grote Kerk. Dit concert begint om 19.30 uur.

De voorbereiding op de Paasdagen zal dan voor de 29e keer gehouden worden en dit jaar dus wordt dus medewerking verleend door gastkoor het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichtus o.l.v. de heer Martin Zonnenberg onder meer bekend van het TV-programma ‘Nederland Zingt’.

Naast de optredens van fanfare en het koor staan er veel liederen op het programma met samenzang. Organist Bert Kruis is bereid gevonden e.e.a. te begeleiden. Ongetwijfeld zal een solowerk van hem ook niet ontbreken. Dominee H. Westerhout zal openen, de schriftlezing verzorgen en sluiten.

Muziekvereniging Hasselts Fanfare onder leiding van Harry van Bruggen heeft al enige repetities ter voorbereiding op deze Paaszang gehouden en zal een aantal zeer toepasselijke stukken ten gehore brengen, waarin de lijdenstijd tot uitdrukking wordt gebracht.

Muziekvereniging en Mannenkoor hopen met deze Passie- & Paaszang op een goede voorbereiding op de Paasdagen waarbij wordt stilgestaan bij de oproer – gevangenneming – marteling – het sterven en de opstanding van Jezus Christus.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.