8 augustus 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe look voor drumbandleden Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 15 mei 2019

Ook tijdens repetities, studieweekenden en excercitie-oefeningen zijn drumbandleden van Hasselts Fanfare voortaan uniform gekleed. Zij het niet in de uniformen die bij optredens gebruikt worden, maar in fraaie gesponsorde jacks met op de rugzijde het bekende drumbandlogo van de club en de logo’s van sponsoren op de mouwen.

Hasselts Fanfare’s drumbandleden hebben een volle agenda en richten zich meer en meer op straatparades om met showelementen in het lopen van speciale figuren op verschillende tempi het publiek te kunnen vermaken. De dames en heren slagwerkers zijn dan ook druk aan de studie voor optredens in de komende maanden. Maar liefst vier keer verzorgen zij optredens bij de slotavond van een wandelvierdaagse, te weten Hasselt, Meppel, Zwolle en Steenwijk. Vervolgens is het werk van de drumband te zien en horen bij de Streetparade in Hasselt op zaterdag 22 juni aanstaande en een week later wordt er deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen op de Rasteder Musiktage.

Als dank voor deze nieuwe kledij had de drumband dan ook in haar verenigingsgebouw een gezellige avond georganiseerd voor haar sponsoren Moderna, Schildersbedrijf Karst Beens, DGL schadeherstel, Gezinshuis Bombus, Hekman Hoveniers en Alex Visscher Bouw- en Timmerwerken.

Na de repetitieavond van dinsdag 14 mei was er een dankwoord voor genoemde sponsoren, waarbij uiteraard een hapje en drankje niet ontbrak.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.