24 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rietman opent vestiging in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 27 mei 2019

Rietman, het land-en tuinbouw mechanisatiebedrijf dat al ruim 80 jaar in Hasselt is gevestigd, start binnenkort aan de Kloosterweg 102a in Sint-Jansklooster een 2e vestiging. Tot voor kort was op dit adres LMB Smit BV gevestigd dat onlangs failliet ging. Dit bedrijf was gespecialiseerd in verkoop, reparatie en onderhoud van rietverwerkingsmachines, tuin- en parkmachines en machines voor landschapsonderhoud.

Binnenkort gaat Rietman al deze activiteiten weer opstarten op dit adres. Eerst zullen er diverse aanpassingen moeten worden uitgevoerd en de vernieuwde inrichting van deze vestiging. Naast  dhr. Andries Rietman zal ook dhr. Bertus Smit (vaste medewerker van dit voormalige bedrijf) klaar staan, Hij is nu al actief vanuit Hasselt, maar zal zodra alles klaar is weer actief zijn vanuit Sint-Jansklooster.

Rietman zal diverse merken van (v.h.) Smit BV voortzetten en zeker worden aangevuld met de sterke merken uit Hasselt. Zo snel als locatie Sint-Jansklooster operationeel is zal Rietman dat duidelijk aangeven.

Naast het vertrouwde locatie in Hasselt, kunnen nieuwe klanten straks ook in Sint-Jansklooster weer volledig terecht voor vakkundige reparatie, deskundig advies en een breed assortiment machines van vele topmerken.

Rietman levert vanuit Sint-Jansklooster het volledig pakket tuin-parkmachines, rietverwerkingsmachines, machines voor landschapsonderhoud alsmede gereedschappen. Rietman Sint-Jansklooster is makkelijk te vinden, binnen 50 meter vanaf de watertoren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour