19 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Theater in twaalf tuinen

Geplaatst op: 1 juni 2019

Maar liefst twaalf tuinen doen zaterdag 15 juni mee aan de Tuin – en Theater dag in Hasselt en Mastenbroek. Oude tuinen, nieuwe tuinen, in het centrum en in de nieuwbouw en een prachtige boerderijtuin in Mastenbroek.

Iedereen kan niet alleen deze bijzondere tuinen gaan bezoeken, maar daar ook genieten van verrassende optredens. Dichters van het Dichterscollectief uit Zwolle, Jacob Versteegh met zijn orgel, een trekzaktrio en een breakdancer zijn te zien en te horen in de diverse tuinen. In de tuin van de familie v.d. Vegte in Mastenbroek  zijn Gerda Buter en Jacob en Ina Visscher aanwezig om voor te lezen; gedichten en bekende verhalen over tuinen en tuinliefhebbers. In elke tuin is een SCAB doos aanwezig voor een vrije gift.

De flyers met de informatie over de tuinen die meedoen met hun kenmerken en de adressen + de tijdstippen van de diverse optredens liggen bij o.a. bij Tip, bibliotheek, Werkplaats en gemeentehuis in Hasselt. De tuinen zijn te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Als herkenningspunt staan er bij de verschillende adressen kruiwagens in verschillende kleuren (te leen van de Welkoop!).

Als afsluiting van deze dag wordt er in de tuin van de Katholieke kerk een muzikaal programma gebracht met de Sfeer Heren. Dit afsluitende programma begint om 16.00 uur met ontvangst en een drankje, om 16.30 uur begint het programma met de Sfeerheren, om ook de tuineigenaren de gelegenheid te geven  hier naartoe te komen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour