17 augustus 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leerhuis start met Pre Marriage Course

Geplaatst op: 19 augustus 2019

Het nieuwe seizoen van Leerhuis Zwartewaterland start in september met een Pre Marriage Course. Stellen die trouwplannen hebben worden in de cursus vanuit een christelijk perspectief aan het nadenken gezet over wat echt belangrijk is in een relatie.

“Na die eerste verliefdheid loop je toch vaak aan tegen grote onderlinge verschillen. Een relatie opbouwen gaat niet vanzelf. De Pre Marriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. De cursus helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, jouw partner en jullie relatie”, aldus de organisatie.

“In een reeks van vijf bijeenkomsten investeer je in jouw relatie. Als je trouwplannen hebt is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd, gevolgd door een aansprekende inleiding op een thema. Daarna gaan jullie met elkaar in gesprek. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar écht samen. De Pre Marriage Course wordt in een gezellige, open en veilige sfeer gegeven.” De cursus wordt gegeven door Charles en Dita Rommelaar.

Data zijn 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober, locatie volgt na opgave. Opgeven kan via de website www.leerhuiszwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour