30 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia 1 trapt nieuw voetbalseizoen af in Hattem

Geplaatst op: 20 augustus 2019

Over ruim een maand start het eerste elftal van Olympia’28 met de competitie, opnieuw in de 3e Klasse C Oost. Dit weekend maakte de KNVB het competitieprogramma bekend. In en tegen Hattem staat het team van coach Jarrisch Keizer op 21 september voor het eerst aan de aftrap in het seizoen ’19/’20. Een week later is de eerste thuiswedstrijd tegen Swift’64 uit Swifterbant.

De eerste editie van dé streekderby tegen buurman Rouveen is op 9 november in Hasselt. 14 maart mogen de Hasselters naar Rouveen voor het uitduel. Een groot deel van de clubs komen uit Noord-Gelderland. En waar vorig jaar Olympia nog drie Zwolse clubs trof, is dat dit seizoen eentje minder geworden. ZAC promoveerde naar de tweede klasse en CSV’28 uit Stadshagen degradeerde. Daarvoor is HTC in de plaats gekomen. Zwolsche Boys kwamen net als Olympia ook vorige al uit in de derde klasse.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH