2 december 2023 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Drukke nazomer voor Irene

Geplaatst op: 26 augustus 2019

Voor de muzikanten van Chr. Fanfarekorps Irene is de vakantie weer voorbij. De marchingband is in de komende periode weer verschillende keren te zijn bij diverse evenementen in de regio, waaronder natuurlijk op het Euifeest. Daarnaast starten in september ook weer de tien gratis lessen, waarin nieuwe leden ervaren hoe het is om een instrument te leren spelen.

Na een welverdiende vakantie na het concours in Rastede op 29 juni jl. staan er voor de muzikanten van de marchingband weer diverse optredens in de agenda. Zo gaven zij in de afgelopen weken al acte de présence bij de bloemencorso’s in Sint Jansklooster en Vollenhove. In september zal de marchingband ook nog te zien zijn bij het bloemencorso in Frederiksoord.

Deze week staat dus ook weer het traditionele Euifeestconcert op het programma. Op de Markt staan de muzikanten woensdag klaar voor het optreden. Hierbij zullen Orkest en Drumband een gevarieerd programma ten gehore brengen, waarin ook werken uitgevoerd zullen worden die de vereniging tijdens het marsconcours in Rastede heeft gespeeld. Later in de Euifeestweek zal de vereniging op zaterdagochtend deelnemen aan de optocht.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour