25 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselter horeca steelt de show tijdens eerste Foodfestival

Geplaatst op: 26 augustus 2019

Foto Gerrit Slurink

De eerste editie van het Foodfestival in de Euifeestweek maandagavond was meer dan geslaagd. In de volledige breedte presenteerde de Hasselter horeca zich. Net als de eerdere smaakroutes was ook dit festijn uitverkocht. 

Bezoekers konden overal lekkere hapjes vinden. Kontento verzorgde een lekkere knoflooksoep. Van der Weerd uit Mastenbroek serveerde een hamburgertje van eigen rundvlees. Een zalmhapje kwam van de Herderin. Onder de luifel zorgde voor patat en Zwartewater Catering had een lekker hapje in de vorm van een trio met een aardappelkroketje en vlees.

Achter de bar stond Dunja van Ad’Vundum met een enthousiaste vriendengroep om alle koude drankjes te verzorgen. Dick Drost verzorgde de warme dranken met zijn koffie en thee. La Vera Pizza maakte broodjes Kebab en Lakrimi bakte pizza’s. Van de Compagnie kwamen de befaamde spareribs voorbij. De desserts werden verzorgd door Tasttoe met fijne zoetigheden en ’t Suikerhoekje schepte ijs.

Dit alles werd aan het eind voorzien van feestelijke klanken uit de instrumenten van dweilorkest De Notenkrakers. De Oranjevereniging heeft met dit Foodfestival opnieuw een succesvol nieuw onderdeel op de Euifeest-agenda gekregen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour