30 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Zonnebloem bezoekt Schoonewelle

Geplaatst op: 6 september 2019

34 gasten van De Zonnebloem afdeling Hasselt en hun begeleiders bezochten Museum Schoonewelle in Zwartsluis. Zowel de tentoonstelling over de geschiedenis van Zwartsluis als het natuurhistorische deel kregen volop belangstelling.

Omdat het museum rolstoelvriendelijk is, waren er ook geen belemmeringen en kon iedereen volop genieten en oude herinneringen ophalen. Men herkende karakteristieke plaatsen en bewoners van Zwartsluis. Vaak ook “oude bekenden” uit Hasselt. Mooi geëxposeerd waren de indrukken uit de natuur rondom Zwartsluis met de beplanting en de vogels. Na afloop was er een bezoek aan het atelier van Freddy Weijs gepland. Ook dat werd druk bezocht.

“Het gaat voorspoedig met de vereniging en daarom zouden wij ons “legertje” vrijwilligers die vitaal genoeg zijn om eventueel gasten te begeleiden en een rolstoel te drukken graag willen uitbreiden. Ook is er weer plaats voor nieuwe gasten. Bent u chronisch ziek of lichamelijk gehandicapt en zou u graag willen deelnemen aan onze activiteiten, neem dan contact met ons op. De Zonnebloem is er voor om u volledig daarbij te begeleiden als dat nodig mocht zijn”, aldus de afdeling. Contact kunt u opnemen per e-mail: zonnebloemhasselt1993@gmail.com of telefonisch met Jan Palland, tel. 06 3000 11 92.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour