31 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

FAIR en Evan Bogerd in de Ichthuskerk

Geplaatst op: 10 oktober 2019

Zaterdagmiddag 26 oktober geeft het seniorenorkest Fair samen met organist Evan Bogerd een concert in de Ichthus kerk. Dit concert zal in het teken staan van muzikale sfeerimpressies gebaseerd op de 4 jaargetijden. SummerFAIR,  AutumnFAIR, WinterFAIR en SpringFAIR zijn special door de Leo Torn dirigent van het seniorenorkest geschreven en zijn gebaseerd op de 4 jaargetijden.

“Zij geven de sfeer en omstandigheden in deze zo verschillende jaargetijden, die we allemaal ervaren  weer. Het stormachtige van de herfst en het frivole van de lente de donkere tijd in de winter en het zonnige en onbezorgde van de zomer zijn goed terug te horen in de composities. Aangevuld met motet en koralen  van Johann Sebastian Bach en improvisaties op deze 4 jaargetijden door Evan Bogerd wordt elk jaargetijde muzikaal uitgebeeld.”

Evan Bogerd is als kerkmusicus verbonden aan de Waterstaatskerk te Hengelo en organist van het befaamde Knol orgel van de Grote of Stephanuskerk te Hasselt en het fraaie Holthuis orgel in de Gereformeerde Kerk Ichthus.
Tevens wordt er uitleg gegeven over de te spelen muziek en de toehoorder krijgt de gelegenheid om de Bachkoralen mee te zingen.

Aanvang is 16.00 uur. Toegang is gratis, collecte voor de onkosten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour