27 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dorcas vult 150 dozen voor voedselactie

Geplaatst op: 2 december 2019

In heel de gemeente heeft Dorcas een mooie opbrengst gekregen met de recente voedselactie bij de supermarkten. In Hasselt werden bij de Jumbo en de Boni 150 volle dozen gevuld.
De Coop in Zwartsluis heeft 80 volle dozen opgeleverd en de AH en Boni in Genemuiden brachten met 187 volle dozen. Dorcas is alle gulle gevers dankbaar en brengt hulde aan de trouwe vrijwilligers die dergelijk opbrengsten al vele jaren gezamenlijk voor elkaar boksen.
Dorcas Hulp hoopt voor de kerstdagen de pakketten af te leveren in Oost-Europa. De inhoud is bestemd voor diegenen die nog steeds afhankelijk zijn van deze vorm van hulp. Voor hen is deze jaarlijkse gift een lichtpuntje en noodzakelijk om in hun levensonderhoud te voorzien.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore