20 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Willems zeventig jaar lid van Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 5 januari 2020

Zoals gebruikelijk bij Hasselts Fanfare werd ook dit jaar de eerste zaterdag van  januari een nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer de heer Bilder. Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Jan Willems is zelfs al zeventig jaar lid.

Na een kort welkomstwoord van voorzitter Karla Schelhaas waarbij de successen van de drumband en het orkest in het afgelopen jaar werden aangetipt werd er ook vooruitgekeken. Op 24 januari en 25 januari aanstaande bruist het van activiteiten in het verenigingsgebouw van de vereniging in verband met de vijfde editie van het benefietfestival van Zwartewaterland Helpt. Ditmaal om de Stichting Kind & Brandwond te steunen.  Daarnaast is het orkest druk met de voorbereidingen voor het Maestro-concert op 7 maart aanstaande. Bekende Zwartewaterlanders gaan dan de strijd aan om als beste dirigent uit de bus te komen.

Na het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar werden de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet.

Voor iedere jubilaris was er het dankwoord voor trouw lidmaatschap, muzikaliteit en de inzet getoond in diverse commissies. Dat het musiceren vaak in de genen zit en veel families Hasselts Fanfarebloed hebben blijkt ook uit de jubilerende leden. Allen hebben meerdere familieleden die zeer nauw verbonden zijn aan deze muziekvereniging. Sinds enkele jaren biedt de vereniging de leden de mogelijkheid te kiezen uit het aloude bekende speldje, dat op het uniform gedragen kan worden of een fraai beeldje passend bij het instrument dat zij bespelen. Uiteraard gecompleteerd met een mooi boeket en het certificaat van de muziekbond.

Jan Willems                                           trombone                                  70 jaar

Jacob Drost                                            saxofoon                                   60 jaar

Karla Schelhaas-Schuring                    saxofoon                                   40 jaar

Sylvia ter Bruggen-Breevoord            slagwerk                                    40 jaar

Henk ten Klooster                                bugel                                         25 jaar

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour