8 augustus 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Benefietconcert voor familie Schurink

Geplaatst op: 12 januari 2020

Op 22 februari om 19.30 uur (deuren open om 19:00 uur) vindt een benefietconcert plaats voor het werk van het Genemuider stel Danny en Tabitha Schurink. Zij zijn voor de Gereformeerde Zendingsbond aan het werk onder de Roma-bevolking is Slowakije. Tijdens het concert zullen Genemuider Mannenkoor Stereo, Gospelkoor Candela uit Renswoude en organist Evan Bogerd schitterende liederen laten horen in de Grote- of St. Stephanuskerk in Hasselt.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en is gratis. Wel vindt een collecte plaats waarvan de opbrengst helemaal bestemd is voor het werk van de familie Schurink.

Twee jaar geleden vertrok de familie Schurink vanuit Genemuiden naar Slowakije om daar hun werk te gaan doen onder de Roma-bevolking. Een groepering die te maken heeft met onderdrukking en als minderwaardig wordt gezien. Danny en Tabitha zijn uitgezonden door de Hervormde Gemeente Genemuiden, maar wordt ook gesteund door onder andere de Hervormde Gemeente Hasselt.

Tijdens de avond zal dominee Westerhout de avond openen en sluiten, de heer V/d Meulen zal iets meer vertellen over het werk van de familie Schurink.

Wilt u meer weten over het werk van de familie Schurink of kunt u niet aanwezig zijn bij het concert maar hun werk wel steunen? Kijk dan op https://gzb.nl/hartvoorderoma

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.