8 augustus 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leerhuis start met veel cursussen in februari

Geplaatst op: 13 januari 2020

Het Leerhuis Zwartewaterland blijft een groot aantal cursussen aanbieden. In Hasselt starten twee cursussen in februari van het christelijke samenwerkingsverband. Een gaat over het weerbaar maken van je kind en de andere is voor iedereen die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Voor het verdere aanbod in Genemuiden en Zwartsluis kijk op de website van Het Leerhuis.

“Op dinsdag 4 februari is er een inspirerende startavond. Deze avond staat in het teken van het weerbaar maken van je kind. Dit is een op zichzelf staande avond, waarin je alvast de sfeer kunt proeven van de cursus. Hoe maak je ze sterk en weerbaar? Tijdens de cursus ‘Maak ze sterk’ krijg je door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen een frisse blik en praktische handvatten vanuit een Bijbels fundament om te werken aan de weerbaarheid van jouw kind(eren). Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfaanvaarding, communicatie, grenzen, vrienden en groepsdruk, (sociale) media en geestelijke weerbaarheid”, is te lezen in het programmaboekje.

De startavond is om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk. De cursus duurt zes avonden en richt zich speciaal op ouders/opvoeders met kinderen tussen de 6-12 jaar. Kosten voor deze cursus zijn 15 euro (boekje).

Over de cursus ‘Levend in Christus’ staat de volgende informatie vermeld. Levend in Christus is een leven van groei in ons geloof. Deze verdiepingscursus is voor iedereen die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. In acht avonden willen we je de weg wijzen naar een leven achter Jezus aan. Het is een leven van overwinning! Het is een bijzonder mooie en ingrijpende cursus die christenen veel effectiever maakt in hun dienende taak. We gaan ontdekken wat het leven van een discipel van Jezus betekent. We leren hoe dat leven in de praktijk kan worden gebracht. We proberen de opbouw van de gemeente te bevorderen door verdieping in geloof en praktisch discipel schap. Hierin heeft gebed in de gemeente een belangrijke plaats. Kosten voor deze cursus zijn 15 euro voor het cursusgeld en 25 euro voor het cursusmateriaal. Donderdag 6 februari om 19.30 uur is de eerste avond, ook in de Ontmoetingskerk.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.