8 augustus 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volleyballen voor het goede doel Otuke

Geplaatst op: 14 januari 2020

In De Prinsenhof wordt 1 februari 2020 een volleybaltoernooi gehouden voor het goede doel van Stichting Otuke, het 2e/3e Wereldproject van de gemeente. Teams uit heel Zwartewaterland zullen het op deze avond tegen elkaar opnemen. Iedereen wordt opgeroepen vrienden, familie en anderen op te trommelen om mee te doen.

De avond begint om 19.00 uur met de eerste wedstrijd en de kosten zijn 25 euro per team. Meer geven voor het goede doel mag natuurlijk altijd. Er wordt zes tegen zes gespeeld, met minimaal één vrouw per team in het veld. Opgeven kan via tinyurl.com/volleybalotuke of volleybal-otuke@outlook.com. Ook voor vragen kan men terecht op dit mailadres.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.