19 januari 2021 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wietplantage ontmanteld en verdachte aangehouden in het centrum

Geplaatst op: 21 januari 2020

De politie heeft dinsdagochtend een hennepplantage ontmanteld aan het Burgemeester Royerplein. Daarbij is de bewoonster van het pand aangehouden en meegenomen voor verhoor. De plantage bestond uit circa veertig planten.
Rond 10.00 uur ging de politie met drie voertuigen naar het pand. Toen niet werd opengedaan wisten agenten via een open raam de voordeur te openen. Daar troffen zij meerdere personen aan waaronder dus de bewoonster van het huis die zich hevig verzette toen zij werd afgevoerd. Een aanwezige man werd niet aangehouden maar wel gesommeerd het pand direct te verlaten.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

3 reacties op “Wietplantage ontmanteld en verdachte aangehouden in het centrum”

  1. Bow, ken je deze jonge dame ??? en weet je ook haar achtergrond ??? dan praat jij wel anders, natuurlijk is dit niet goed te praten maar voordat je het weet raak je van de wal in de sloot

  2. 2 plantjes is wat anders als 40 plantjes. Dit is gewoon zware misdaad Jan. Dan maakt iemand zijn achtergrond niet uit. Dit moet gewoon bestraft worden. Al zal dat wel tmee vallen . Paar uurtjes taakstraf

  3. Gaitty, hier zit meer achter , als je de achtergronden kent vapraat ook jij wel anders , Ken jij haar met de achtergronden van toen naar nu ?? laat maar weten

Nightstore